anchetaonline.ro

Omniasig face CASCO la autobuzele electrice ale Publitrans

de | 22.10.2022 14:30 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

Autobuzele electrice ale Publitrans vor fi asigurate CASCO de către Omniasig.

De precizat că asigurătorul a fost, de altfel, singurul care s-a prezentat la licitație.

Polițele CASCO sunt estimate la1,6 milioane de lei și semnate pentru suma de 1,455 milioane de lei. Au fost asigurate, astfel, 40  autobuze electrice Solaris Urbino.

Pitești autobuze

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în parteneriat cu U.A.T. Municipiul Pitești au realizat proiectul „Achiziție de mijloace de transport public – autobuze electrice” depus în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4 – „Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de Investiții 4e, Obiectivul specific4.1 – Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin Investiții bazate planurile de mobilitate urbană durabilă”, ca urmare a necesității înnoirii parcului de transport public din România în vederea îmbunătățirii mobilității urbane și a limitării emisiilor de CO2.

Reamintim faptul că municipiul Pitești a achiziționat în cadrul acestui proiect, 40 de autobuze electrice de 12 m, 40 de stații de încărcare lentă și 11 stații încărcare rapidă.

Autobuze circulă pe rutele: 2B, 3B, 7, 7B, 13 şi 13B.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Omniasig