Accident grav în Bulgaria! Autocar plin cu copii- răsturnat

de | 15.08.2022 09:02 | După subiect, Eveniment, Știri

Încă un accident grav a avut loc în Bulgaria, duminică seara, un autocar din Serbia răsturnându-se în oraşul Stara Sagora din sudul țării.

În autocar se aflau 38 de copii și zece adulți care se întorceau de la un festival de folclor. 12 oameni au fost răniți, unii dintre ei având leziuni grave. Este vorba despre opt copii și patru adulți.

Autovehiculul se deplasa spre capitala Sofia în momentul în care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț.

Conform primelor cercetări, se pare că accidentul ar fi avut loc din cauza unei greșeli a șoferului, căruia i s-ar fi distras atenție în autocar înainte să piardă controlul asupra autocarului, conform ministrului de interne Ivan Demerdjiev.

Amintim că în urmă cu zece zile a avut loc un alt accident grav în Bulgaria, atunci când un autocar din România a fost implicat. În urma tragediei, patru persoane au murit.

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident grav în Bulgaria! Trei români au murit, iar alții sunt grav răniți

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bulgaria | Digi