Accident grav pe munte! O femeie a ajuns la spital

de | 20.06.2022 08:24 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Un accident grav, s-a produs, sâmbătă seara, la coborârea de la Lacul Capra, acolo unde o femeie a alunecat pe o limbă de zăpadă și a căzut.

Aceasta a suferit răni serioase, fiind nevoită să apeleze numărul unic de urgență 112. La fața locului a ajuns patrula de serviciu la Cota 2000 Transfagarasan. Salvatorii au făcut extracția direct în ambulanța SMURD, parcată pe carosabil, dedesubt.

Femeia a fost predată ambulanței SMURD, fiind transportată la spital.

Atragem inca o data atentia ca in zona argeseana, traseele din si catre creasta Fagarasului sunt in continuare inchise, din cauza zapezii. Cei care decid sa le abordeze trebuie in continuare sa aiba asupra lor echipament de iarna, pe care sa nu ezite sa il foloseasca la traversarea versantilor inzapeziti”, a transmis Salvamont Argeș.

Accident-munte

Foto Facebook

Amintim că Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş are punct de lucru temporar pe Transfăgărășan, la Baza Salvamont ”Cota 2000”, începând cu 16 iunie.

Acolo există paramedici SMURD, pregătiți să intervină, atunci când va fi nevoie, pentru asigurarea primului ajutor calificat cu o ambulanță, iar operaționalizarea se face în parteneriat cu Serviciul Public Județean Salvamont Argeș și cu sprijinul Consiliului Județean Argeș și a Instituției Prefectului.

Foto Digi FM

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ISU Argeș are punct de lucru temporar pe Transfăgărășan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Salvamont | Salvamont Argeș