Încă o noutate la WhatsApp! Ce vor putea face utilizatorii

de | 20.06.2022 07:38 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

WhatsApp vine cu încă o noutate, lansând o funcție care dă voie utilizatorilor să își ascundă actualizările de stare pentru anumite contacte din listă. Acest lucru va putea fi făcut prin opțiunea „My Contacts except”.

Prin urmare, oamenii vor putea să decidă cine poate vedea poza de profil Despre și starea Ultima vizionare pe aplicația WhatsApp.

Ultima dată când ați fost văzut, poza de profil, datele personale sau statusul vostru vor fi disponibile pentru contactele din agenda pesonală, cu excepția celor pe care le excludeți”, au anunțat reprezentanții WhatsApp.

Testele în cadrul aplicațiilor beta ale WhatsApp au fost făcute încă din septembrie anul trecut, iar recent a fost lansată noua funcție.

De asemenea, WhatsApp, va introduce o funcție nouă, foarte așteptată de toți. WhatsApp este în continuă schimbare, iar odată cu noul update, mesajele trimise vor putea fi corectate sau modificate.

Foarte mulți utilizatori au solicitat, de-a lungul timpului, o astfel de funcție la WhatsApp, pe care alte aplicații de chat o aveau. Astfel, cei care au trimis un mesaj greșit cuiva sau vor să adauge o informație la mesajul trimis, vor putea modifica ulterior ceea ce au scris, datorită funcției de editare.

WhatsApp nu va mai funcționa pe unele telefoane

Un alt anunț de la WhatsApp a sosit, în urmă cu ceva timp, precizând faptul că aplicația nu va mai oferi suport pentru versiunile anterioare ale sistemului de operare Apple iOS. Mai exact, va funcționa doar pe acele modele iPhone care pot rula cea mai actualizată versiune.

Actualizați la cea mai recentă versiune de iOS pentru a continua să utilizați WhatsApp.

WhatsApp nu va mai accepta această versiune de iOS după 24 octombrie 2022.

Recomandările pentru actualizare: „Accesați Setări > General, apoi atingeți Actualizare software pentru a obține cea mai recentă versiune iOS”, au anunțat reprezentanții companiei.

Foto pixabay

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Fenomen meteo rar, surprins pe Trasfăgărășan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: