Accident grav provocat de un șofer de 74 de ani! Un tânăr de 22 de ani a murit

de | 30.01.2024 10:43 | Național, Eveniment

Un grav accident rutier a avut loc pe un drum din Olt, în urma căruia un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața. Evenimentul a avut loc la intrarea în oraşul Balş.

Potrivit adevarul.ro, vinovat de producerea accidentului ar fi un şofer de 74 de ani, din Bacău, care în momentul când a ieşit dintr-o benzinărie nu acordat prioritate de trecere tânărului, intrând în plin în acesta. În urma impactului violent, maşina tânărului a fost proiectată într-un cap de pod de pe marginea drumului, iar mai apoi a ricoşat într-un şanţ

La data de 29 ianuarie 2024, în jurul orei 12,20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara orașului Balș, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Balș.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 74 de ani, din municipiul Bacău, județul Bacău și un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din orașul Balș, județul Olt”, au precizat reprezentanții Poliției Olt.

Echipajele ajunse la fața locului au încercat să-i salveze tânărului viața, fiind chemat și un elicopter SMURD, însă manevrele de resuscitare nu au avut rezultat.

În urma evenimentului rutier tânărul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei”, au mai precizat polițiștii.

Bărbatul de 74 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Foto:Foto: adevărul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incident grav pe autostrada A1! Un bărbat a murit, după ce mașina sub care lucra a căzut peste el

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 65