Accident grav la Raliul Clujului. Un pilot a căzut cu mașina într-o râpă

de | 30.09.2023 21:04 | Știri, Eveniment

Un accident grav a avut loc, în cursul zilei de astăzi, în cadrul Raliului Clujului.

Un pilot a căzut cu maşina, sâmbătă, într-o râpă de cinci metri.

Bărbatul a pierdut controlul volanului în apropiere de localitatea Dângău. La locul evenimentului s-au deplasat două ambulanțe SMURD și o autospecială de descarcerare, conform Digi24.

Forţe şi mijloace din cadrul ISU Cluj, aflate în misiune la Raliul Clujului, au fost solicitate să acorde prim ajutor calificat unui echipaj implicat într-un accident petrecut în timpul cursei, în apropiere de localitatea Dângău. Imediat s-au deplasat la faţa locului două ambulanţe SMURD şi o autospecială cu modul de descarcerare. Forţele operative au găsit un autoturism căzut într-o râpă de aproximativ 5 metri, însă, din fericire, pilotul şi copilotul nu au fost încarceraţi”, scrie într-o informare a ISU Cluj, citată de Agerpres, potrivit sursei citate anterior.

Copilotul a fost ridicat din râpă de către pompieri folosind targa tip lopată şi urmează ca ambii să fie transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare, fiind conştienţi şi cooperanţi.

Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Furt de pavele în Războieni! Un bărbat și-a încărcat mașina cu dale de ciment de pe domeniul public!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: