La Bogați s-a demarat acțiunea de asfaltare și construire a unor poduri

de | 01.10.2023 09:12 | Județean, Administrație

  • Vești bune pentru locuitorii comunei Bogați!
Edilul Ion Gîrleanu a anunțat faptul că de joi, 28 septembrie a fost demarată acțiunea de asfaltare și construire a unor poduri, proiect realizabil prin Programul Anghel Saligny. Valoarea totală a lucrărilor este de 150 miliarde lei vechi.
poduri Bogați
Dragi cetățeni,
Pentru că vreau ca și dvs. să gustați din starea mea euforică, vă informez cu încă o veste bună: am demarat acțiunea de asfaltare și construire a unor poduri pe Programul Anghel Saligny în valoare de 150 miliarde lei vechi.
Vă asigur că o mare perioadă de timp localitatea noastră va fi un adevărat șantier”, a transmis Ion Gîrleanu.
poduri Bogați
Ion Gîrleanu le transmite totodată cetățenilor că în cazul în care vor întâmpina probleme, acesta va încerca să le rezolve în cel mai scurt timp.
Datorită acestui fapt, dacă există anumite acțiuni care ar afecta în vreun fel proprietățile dvs. vă rog să dați dovadă de înțelegere pentru că sunt trecătoare. Dacă se vor ivi astfel de probleme este bine să mă sunați și mă voi deplasa în cel mai scurt timp la fața locului pentru a găsi soluții de rezolvare”, a mai precizat edilul. 
poduri Bogați
Pentru că acțiunea de asfaltare și construire a început cu podul de la Chițești, locuitorii comunei sunt rugați să se deplaseze  prin Popești -Curceni.
Deoarece am început acțiunea cu podul de la Chițești pe cetățenii care îl folosesc îi rog să se deplaseze la și de la domiciliu prin Popești -Curceni.
La fel va proceda și mașina care transportă elevi.
Să auzim de bine!” a adăugat primarul comunei Bogați. 
Foto: Facebook Ion Gîrleanu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Icoana făcătoare de minuni de la Muntele Athos se află la biserica „Adormirea Maicii Domnului” din cartierul Trivale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bogați