Accident grav în Teleorman. Două autocare și un TIR s-au ciocnit violent

de | 22.09.2023 09:46 | Național, Eveniment

Un accident grav a avut loc, în această dimineață, pe E70, între localitățile Bujoreni şi Prunaru, județul Teleorman.

Două autocare și un TIR s-au ciocnit violent.  În urma impactului, cele trei vehicule au luat foc, iar patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.

La data de 22 septembrie a.c., pe DE 70, între Bujoreni şi Prunaru, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autobuze şi un ansamblu tir. În urma impactului, cele trei vehicule au luat foc, iar patru persoane au fost rănite, fiind transportate la unităţi medicale”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Potrivit DSU, în accident au fost implicate 18 persoane, iar în ceea ce privește numărul victimelor, până acum s-a aflat că este vorba despre patru persoane.

Printre victime se numără și doi minori. Unul dintre aceștia, în vârstă de 16 ani, cu politraumatisme, a fost preluat de un elicopter SMURD. Un alt copil, în vârstă de 15 ani, cu TCC, a fost transportat cu o ambulanță SMURD la spital.

De asemenea, printre victime, se numără și un bărbat de 60 de ani cu un traumatism abdominal, care a fost preluat de o ambulanță SMURD, așa cum s-a întâmplat și cu a patra victima, tot un adult, cu răni la piciorul stâng.

La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale de stingere, una de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, opt ambulanțe SMURD și alte șase SAJ.

Totodată, din cadrul ISU Giurgiu s-a deplasat la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple și două ambulanțe SMURD, iar de la nivelul ISU București-Ilfov au fost suplimentate forțele de intervenție cu o ambulanță SMURD cu medic și o autospecială pentru transport victime multiple.

De asemenea, au fost alocate la caz și două elicoptere SMURD.

Centrul Infotrafic transmite că traficul auto este oprit în zona accidentului, circulația fiind deviată către DJ 503 prin Videle.

Foto: ISU

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Marius, unul dintre bărbații morți în explozia de la Călimănești, făcuse nunta de curând și aștepta un copil

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Teleorman

Ultimele articole