(VIDEO)Accident grav la Țițești! Un bărbat a murit, iar alte patru persoane au ajuns la spital

de | 15.12.2023 17:20 | Știri, Eveniment, Importante

Update 2

Un accident grav a avut loc, astăzi, pe DN 73, în localitatea Ţiţeşti, unde două mașini s-au izbit frontal. O persoană a murit, iar alte patru au ajuns la spital.

Șoferul unui autoturism, un începător de 20 de ani, care avea permis de mai puțin de o lună de zile, a pierdut controlul volanului pe strada udă. Era în mașină cu fratele și cu părinții lui, se întorceau de la o tăiere de porc. Pe DN 73, pe raza localității Țițești, s-a lovit frontal de altă mașină care circula regulamentar și în care se afla doar șoferul.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un tânăr de 20 de ani, din Bălilești, care conducea un autoturism, pe DN 73, din direcția Pitești către Câmpulung, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus, de un bărbat de 45 de ani, din Bălilești.”, transmite IPJ Argeș

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de pompieri, ambulanțe SMURD, echipaje SAJ, dar și oamenii legii.

Din păcate, în urma impactului violent dintre cele două vehicule, toți ocupanții au rămas încarcerați și a fost nevoie de intervenția celor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru a-i scoate din autoturisme.

Un bărbat de 56 de ani, tatăl soferului, pasager în primul autoturism, a fost găsit în stop cardiorespirator.

Echipajele medicale aflate la fața locului i-au efectuat bărbatului manevre de resuscitare, însă, din păcate, fără rezultat,  fiind declarat decedat.

Celelalte trei persoane, respectiv conducătorul autoturismului( tânărul de 20 de ani) și alți doi pasageri, o femeie de 47 de ani și un bărbat de 29 de ani, toți din Bălilești, au fost răniți și transportați la spital.

De asemenea, și conducătorul celui de-al doilea autoturism, un bărbat de 45 de ani, tot din Bălilești, a fost rănit. Și acesta a fost transportat la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Culmea este că ocupanții celor două mașini sunt vecini și locuiesc în comuna Băilești.

Traficul a fost blocat timp de două ore, iar polițiștii au fost nevoiți să devieze circulația pe alte rute. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Update 1

ISU Argeș transmite că au fost extrase toate victimele și au fost preluate de către echipajele medicale.

Traficul este deviat pe rute ocolitoare.

Din păcate, un bărbat în vârstă de 56 de ani, a fost declarat decedat.
Toate celelalte victime sunt transportate la spital.

În unul dintre autoturisme se aflau patru persoane (o femeie și trei bărbați), iar în celălalt una singură (bărbat).
Bărbatul declarat decedat era pasager.
Toate victimele au fost adulți.”, transmite ISU.

Informații inițiale

Un accident rutier grav a avut loc, în urmă cu doar câteva momente, pe DN 73, în localitatea Țițești.

Din primele informații transmise de ISU Argeș, în eveniment sunt implicate două autoturisme, iar în urma impactului, au fost sesizate mai multe victime, încarcerate.

Cinci persoane au rămas încarcerate în interiorul vehiculelor, iar una dintre acestea nu prezintă semne vitale.”, transmite ISU.

Se circulă alternativ.
Polițiștii Serviciului Rutier Argeș se deplasează la fața locului.

La fața locului sunt alocate, pentru gestionarea situației de urgență, o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare, trei echipaje SMURD de prim ajutor calificat, alături de două echipaje SAJ.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cadavrele a trei persoane și cinci câini au fost găsite într-o casă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 73

Ultimele articole