(VIDEO) Percheziții de amploare în Argeș! Trei persoane au fost arestate pentru trafic de droguri

de | 15.12.2023 16:53 | Județean, Eveniment

Pe 14 decembrie, polițiștii și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au efectuat 5 percheziții domiciliare, în județul Argeș. Aceștia au descins la locuințele a trei persoane din Bascov și Pitești, cercetate pentru efectuarea fără drept de operațiuni comerciale cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată.

În prima cauză este vorba despre o persoană ar fi comercializat, pe parcursul anului, în mod repetat, droguri de risc (canabis) și substanțe psihoactive (2MMC) unor consumatori, din județul Argeș. Acestea erau vândute cu sume cuprinse între 50 și 150 de lei.

În cea de-a doua cauză, două persoane ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc, cunoscute sub denumirea generică de cristal (3-CMC și 4-CMC) către consumatorii din Argeș.

În urma perchezițiilor efectuate, în municipiul Pitești și comuna Bascov, polițiștii au confiscat aproximativ 50 de grame de substanță pulverulentă susceptibilă a fi droguri de mare risc, 20 de grame de substanțe psihoactive, aproximativ 10 grame de canabis, un cântar electronic și 3 telefoane mobile.

De asemenea, oamenii legii au confiscat și peste 13.000 de lei și 100 de euro, precum și alte mijloace de probă.

Tot pe 14 decembrie, în urma administrării probatoriului, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 3 persoane bănuite.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș a dispus arestarea preventivă a celor trei persoane, pentru 30 de zile.

Foto/ Video IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un nou cutremur în România! Ce magnitudine a avut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Pitești

Ultimele articole