Accident în Davidești! 4 răniți, printre care și o fetiță, după ce o mașină a intrat pe contrasens

de | 21.10.2022 17:58 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Mioveni

Un accident rutier a avut loc, vineri, pe DN 73D, în localitatea Davidești. Două autoturisme au fost implicate, iar în urma impactului, 4 oameni au fost răniți.

Potrivit cercetărilor desfășurate de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni, o șoferiță de 27 de ani, din Boteni, care se deplasa din direcția Davidești spre Mioveni, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus, la volanul căruia se afla un bărbat de 27 de ani, din Hârtiești.

Patru persoane au fost rănite: șoferița de 27 de ani, o fetiță de 12 ani, care se afla în mașină cu aceasta, iar din cel de-al doilea autoturism au fost răniți șoferul și un pasager de 47 de ani, din Hârtiești.

Oamenii legii i-au testat pe cei doi șoferi cu aparatul etilotest, rezultând că niciunul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

A fost întocmit dosar penal pentru a se stabili în ce circumstanțe s-a petrecut evenimentul rutier.

La locul incidentului au intervenit pompierii cu o autospecială pentru stingerea incendiilor și două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

BREAKING NEWS! Simona Halep, prinsă dopată! A fost suspendată

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole