Nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a provocat un accident

de | 03.05.2022 17:45 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un accident rutier a avut loc, marți după-amiază, pe strada Depozitelor, din Pitești, fiind implicate 4 autoturisme.

În urma cercetărilor polițiștilor, s-a stabilit că două dintre autoturismele implicate în accident erau în mers, iar celelalte două erau parcate.

Unul dintre șoferi, care era într-una dintre mașinile aflate în mișcare, a fost rănit. Este vorba despre un tânăr de 27 de ani, care a fost preluat de echipajul SMURD de prim ajutor calificat și transportat la spital. Conform reprezentanților ISU Argeș, acesta a suferit multiple traumatisme.

De asemenea, o altă persoană, care se afla într-un autoturism staționat, a suferit leziuni ușoare.

Potrivit polițiștilor, un șofer de 57 de ani, din Pitești, care se deplasa din direcția str. Găvenii spre str. Târgu din Vale, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de mers, din banda doi spre banda unu. Prin urmare, a intrat în coliziune cu o mașină condusă în aceeași direcție de către un piteștean de 27 de ani.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-o mașină staționată, în care se afla un pasager, un bărbat de 32 de ani, din Pitești. De asemenea, mașina staționată a fost proiectată într-un alt autoturism staționat.

Autoturismul staționat a fost, în urma impactului, proiectat într-un alt autoturism, de asemenea parcat în afara părții carosabile, în care nu se aflau persoane.

În urma evenimentului rutier au suferit leziuni conducătorul celui de-al doilea autoturism, precum și ocupantul autoturismului staționat.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

 

accident-leordeni (3)

Foto: ISU Argeș

 

Amintim că un alt accident rutier s-a produs, pe DN 7, Leordeni, înainte cu doar câteva minute de producerea acestuia. Trei mașini au fost implicate, iar trei persoane au fost rănite, printre care și un copil de 7 ani.

Foto ISU Argeș

5 oameni răniți în accidentul de la Leordeni! Două femei însărcinate – printre victime

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole