Accident în Prundu! Taxi pe contrasens!

de | 01.07.2022 17:48 | Știri, Eveniment, Pitești

UPDATE

Din verificările efectuate de către IPJ Argeș, s-a stabilit că accidentul ar fi vizat un bărbat de 51 de ani, din Pitești, care conducea un taxi, pe Bld. Petrochimiștilor din Pitești. Bărbatul conducea din direcția centru spre zona Vamă și pentru a evita impactul cu coloana de mașini aflată în așteptare la semafor, ar fi pătruns pe sensul opus. Astfel, acesta a lovit un microbuz pentru transport persoane, condus de un bărbat de 69 de ani, din Pitești.

În urma evenimentului rutier, două persoane au suferit leziuni! Fiind vorba despre un tânăr de 20 de ani, din Pitești, ocupant al banchetei spate din autoturism, respectiv o femeie de 81 de ani, din Pitești, pasageră în microbuz.

După testarea șoferilor cu aparatul etilotest, s-a stabilit că aceștia nu au consumat alcool.

În cauză va fi întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

ȘTIRE INIȚIALĂ

În urmă cu puțin timp, a avut loc un accident între două autoturisme în cartierul Prundu, din Municipiul Pitești, peste stradă de alimentara Romaria! Un taxi pe contrasens!

La fața locului au ajuns sunt două echipaje medicale SMURD și SAJ. Acestea monitorizează 3 victime, în urma accidentului. Este vorba despre o femeie cu atac de panică, și alte două victime cu leziuni minore.

Nu sunt probleme deosebite.

Începe să se aglomereze în drumul spre centru!

accidentt e1656686829213 - Accident în Prundu! Taxi pe contrasens! accident - Accident în Prundu! Taxi pe contrasens!

Sursa foto- Facebook Info Trafic Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Fabrica din Craiova, cumpărată de cel mai mare producător de vehicule comerciale din Europa!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: SMURD

Ultimele articole