Accident în Prundu! Un șofer este rănit

de | 17.10.2022 18:36 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un accident rutier s-a produs, luni seara, în cartierul piteștean Prundu, pe Bd. Petrochimiștilor. Două autoturisme s-au lovit, iar în urma impactului, o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Este vorba despre unul dintre conducătorii auto implicați în incident, un bărbat de 70 de ani. Potrivit reprezentanților ISU Argeș, acesta prezintă dureri la coloană. El a fost monitorizat de către paramedici, iar ulterior a fost transportat la spital.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, dar și unul de Poliție.

accident prundu 2 - Accident în Prundu! Un șofer este rănit

De asemenea, pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire a incendiilor, în urma producerii accidentului.

Au fost asigurate măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, iar echipajul SMURD a preluat un bărbat cu vârsta de 70 de ani (șofer), care acuza dureri la coloană. Victima este transportată la spital”, transmit reprezentanții ISU Argeș.

Rămâne ca oamenii legii să stabilească în ce circumstanțe s-a produs evenimentul rutier.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mioveni: Șoferiță vitezomană, potolită de polițiști

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole