Mioveni: Șoferiță vitezomană, potolită de polițiști

de | 17.10.2022 17:53 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Mioveni, Pitești

Duminică, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea cauzelor ce duc la producerea accidentelor rutiere. Printre șoferii care nu respectau legea, se numără mai mulți vitezomani.

De exemplu, o șoferiță de 27 de ani din Mioveni, a fost prinsă conducând pe Calea Câmpulung din Pitești cu viteza de 110 km/h, cu 64 km/h peste limita de viteză.

Femeia s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile și a primit o amendă de 1.305 lei.

De asemenea, un tânăr de 22 de ani, din Bascov, a fost depistat tot pe Calea Câmpulung din Pitești, în timp ce se deplasa cu viteza de 128 km/h, cu 78 km/h peste limita de viteză.

În urma faptei sale, șoferul a rămas pieton pentru următoarele 120 de zile și a fost amendat cu 1.305 lei.

În total, polițiștii rutieri din Argeș au dat 250 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 74.000 de lei. Totodată, au lăsat 26 de șoferi fără permisele de conducere și au retras 21 de certificate de înmatriculare.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cu permisul abia luat, un tânăr a urcat drogat la volanul mașinii

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: