anchetaonline.ro

Semafoare noi în Pitești! Unde au fost amplasate

de | 17.10.2022 16:58 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Încă o trecere de pietoni denivelată a fost desființată în municipiul Pitești, lăsând loc unui semafor cu buton.

Este vorba despre trecerea de pietoni de pe Calea Bascovului, din dreptul blocului Q3. Lucrările de amplasarea a semaforului au început astăzi, 17 octombrie.

Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită și să respecte semnele de circulaţie pentru evitarea incidentelor”, transmit reprezentanții Primăriei Municipiului Pitești.

Amintim că o altă trecere de pietoni a fost desființată acum câteva zile în Pitești, și anume trecerea de pietoni de pe strada Pictor Nicolae Grigorescu, în dreptul Școlii Gimnaziale „Marin Preda”.

Lucrările, efectuate prin Administraţia Domeniului Public, au fost  finalizate joi, 13 octombrie.

În zona respectivă, administrația a decis să fie amplasat un semafor cu buton, conform avizării în Comisia de sistematizare a circulației din data de 26.07.2022.

trecere pietoni denivelata - Semafoare noi în Pitești! Unde au fost amplasate

Foto Facebook

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: