Accident între o autospecială de Poliție și o mașină urmărită!

de | 08.03.2023 10:04 | Știri, Eveniment, Național

Un accident rutier a avut loc, într-o intersecție din București, între o autospecială de Poliție și un autoturism ce era urmărit.

Șoferul mașinii a refuzat să oprească la semnalele agenților, iar aceștia au pornit în urmărirea lui.

Evenimentul rutier s-a petrecut aseară, în data de 7 martie, în jurul orei 19:00, când polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere au încercat să oprească un autoturism în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 3.

Aceștia au efectuat semnal regulamentar de oprire unei mașini autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 38 de ani. Șoferul nu s-a conformat și a încercat să se sustragă continuându-și deplasarea.

Astfel, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia. Ajuns într-o intersecție, autoturismul urmărit a oprit busc, iar autospeciala de Poliție a lovit mașina.

În urma accidentului, pasagerul din autovehiculul urmărit a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale., conform Antena 3 CNN.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatele Alcooltest și Drugtest, rezultatele fiind negativ.

În continuare se efectuează  cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Foto Antena 3 CNN

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole