Accident mortal în Capitală! Un șofer de 18 ani a intrat cu mașina într-un copac, în timpul unei curse ilegale!

de | 03.02.2024 16:19 | Știri, Eveniment

Un accident rutier mortal s-a petrecut, în Sectorul 1 din Bucureşti. Şoferul, în vârstă de 18 ani, elev la liceu, circula cu viteză deosebit de mare, moment în care a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac, potrivit Antena 3 CNN.

Conform martorilor, acesta ar fi fost implicat într-o cursă ilegală.

O avocată care a fost martoră la acestă tragedie spune că pe Şoseaua Siseşti din Bucureşti se petrec frecvent accidente, de cel mai multe ori mortale.

Nu înţeleg de ce Primăria nu instalează acele limitatoare de viteză şi nu semnalizează multiplele treceri de pietoni din zonă”, declară avocata Eliza Corbeanu, conform sursei citate.

Tânărul a rămas încarcerat și a fost scos de un echipaj de pompieri dintre fiarele mașinii. Medicilor au constat decesul băiatului întrucât nu mai prezenta semne vitale.

Sursa Fot Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Hoți prinși furând piese din Uzina Dacia!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: