anchetaonline.ro

Accident mortal cu două victime, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

de | 05.06.2023 22:21 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment tragic s-a petrecut în această seară de luni, în Giurgiu. Două persoane au murit, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe șoseaua de centură a municipiului, conform Antena 3 CNN.

Este vorba despre cei doi pasageri au autoturismului, o femeie, în vârstă de 62 de ani și bărbatul de 65 de ani, ambii din Craiova.

Bărbatul se afla în stop cardio-respirator la momentul ajungerii echipajelor de intervenție și, din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Femeia a fost găsită având leziuni incompatibile cu viața.

Din verificările efectuate de către organele de lege, s-a constat că șoferul, o femeie în vârstă de 35 de ani, din București, a pierdut controlul direcției de mers, părăsind astfel drumul. Autoturismul în care se aflau cei trei s-a răsturnat. De asemenea, cu aceștia se mai afla pasager, el și femeia fiind amândoi conștienți și cooperanți, potrivit sursei citate.

La locul evenimentului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD şi două SAJ.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.

 

 

Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Jaf în curtea spitalului! Hoții au spart două mașini!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: