anchetaonline.ro

Accident mortal după ce o șoferiță a intrat cu maşina pe contrasens și a lovit frontal un TIR!

de | 13.09.2022 22:36 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment tragic a avut loc în cursul acestei seri de marți, 13 septembrie, după ce o participantă la trafic, de 52 de ani, din Bistriţa, a intrat cu mașina pe contrasens pe o centură a municipiului Cluj-Napoca și a lovit frontal un autocamion. Femeia a murit pe loc, conform Digi24.

Intervenţie la un grav accident rutier produs pe varianta Vâlcele-Apahida. Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază la un grav accident rutier produs pe centura Vâlcele-Apahida. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare şi două echipaje SMURD, unde au găsit un autocamion şi un autoturism avariate. În ultimul dintre acestea se afla o femeie încarcerată. Salvatorii au folosit echipamente hidraulice pentru a asigura accesul şi a descarcera femeia, în vârstă de circa 52 de ani, care, din nefericire, prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa”, scrie ISU Cluj.

Potrivit Agerpres, IPJ Cluj, șoferul TIR-ului, în vârstă de 28 de ani , din județul Maramureș, nu a consumat alcool.

În jurul orei 18,45, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe DN VOCNE la kilometrul 19+100 m. Din primele informaţii, un autoturism care se deplasa pe direcţia Dej spre Cluj-Napoca, condus de o femeie de 52 de ani, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule. Din nefericire, în urma impactului, femeia a decedat. Testarea bărbatului cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. Femeia este din municipiul Bistriţa, iar bărbatul din judeţul Maramureş”, prezintă un comunicat a IPJ Cluj, potrivit Digi24.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

MADR anunță suprafaţa totală afectată de secetă – 555.289 ha! Sunt vizate 37 de județe!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cluj-Napoca | ISU