anchetaonline.ro

Trafic închis pe Strada Sticlelor! Șoferi cu nervi întinși la maximum

de | 14.09.2022 08:01 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești, Ștefănești

Nervi pentru șoferii care tranzitează zona Ștefănești-Pitești, încă de la primele ore ale dimineților, după ce foarte mulți dintre conducătorii auto au ales să folosească traseul pe strada Sticlelor.

Autoritățile au anunțat în urmă cu două zile că strada care face legătura între Ștefănești și Pitești, va fi închisă de marți, 13 septembrie, de la ora 08:00, până miercuri, 14 septembrie, ora 23:00, pentru efectuarea unor lucrări cu specific CFR la trecerea la nivel cu linia 108 Golești – Câmpulung.

Foarte mulți dintre șoferi nu au știut, însă, că traficul rutier este închis, și au urmat acest traseu, iar ulterior, au fost întorși din drum.

Din această cauză, circulația s-a îngreunat în zona respectivă, iar nervii șoferilor sunt întinși la maximum.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ATENȚIE! Se închide circulația pe Strada Sticlelor

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești