Temperaturi de 34 de grade în septembrie! Vremea se încălzește simțitor

de | 14.09.2022 08:32 | Știri, După locație, Lifestyle, Național

Vremea se încălzește simțitor, în toată țara, începând de astăzi. Astfel, maximele vor fi între 20 și 21 de grade în Maramureș și nord-estul Transilvaniei și 29 și 30 de grade în Câmpia de Vest.

De asemenea, ploile vor fi și ele prezente în vest, nord, nord-est și parțial în centrul României.

Miercuri, vremea va fi caldă în toate regiunile. Cerul va fi variabil, temporar noros în nord, acolo unde se vor înregistra și ploi slabe. De asemenea, la noapte vor fi averse locale și în vest, nord, nord-est și parțial în centru. Vântul va fi slab și moderat, iar temperaturile maxime vor fi între 1 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 9 şi 17 grade.

Se va semnala ceață dimineața și noaptea în zonele depresionare.

Joi, vremea va fi și mai caldă, devenind izolat caniculară în Lunca Dunării. Maximele vor fi cuprinse între 24 și 34 de grade, iar minimele între 12 și 13 grade în depresiuni și 21-22 de grade pe litoral, conform ANM.

Foto Fanatik.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ne luăm „Adio” de la WhatsApp în luna octombrie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: