anchetaonline.ro

Accident mortal în Germania! 14 români răniți

de | 29.09.2022 15:48 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Bilanț tragic în urma unui accident produs, miercuri, 28 septembrie, în Germania. Un român a murit, iar 14 au fost răniți în evenimentul rutier petrecut pe autostrada B12 München – Passau.

Trei autovehicule au fost implicate, un VW Passat virând la stânga, pe sens opus, moment în care a acroșat un microbuz. Ulterior, microbuzul a derapat în cel de-al treilea autoturism, tot un VW Passat.

În toate autovehiculele se aflau cetățeni români. Din nefericire, unul dintre oameni a murit, echipajele medicale ajunse la fața locului fiind nevoite să declare decesul acestuia.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru suspiciunea de ucidere din culpă.

În zonă, a fost o mobilizare majoră de forțe, intervenind pompierii din Kirchdorf, Seibersdorf, Buch, Stammham Markl și Simbach am Inn, zece ambulanțe și două elicoptere de salvare.

Foto Observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pleci în Italia? MAE a transmis o atenționare de călătorie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: