Accident mortal la Mioveni! Victima, un biciclist de 55 de ani!

de | 14.08.2023 20:40 | Știri, Eveniment, Importante, Județean, Mioveni

  • Accident mortal pe DN 73E!

Reprezentanții Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că pe DN 73E, în zona localității Mioveni din județul Argeș, a avut loc o coliziune între un autoturism și o bicicletă.

În urma impactului biciclistul, un bărbat de 55 de ani, a decedat.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, pentru aproximativ 30 de minute,  pentru efectuarea cercetării la fața locului”, transmite INFOTRAFIC. 

 

INFORMAȚII NOI

Reprezentanții ISU Argeș au precizat faptul că în orașul Mioveni, pe pasarela spre Uzina Dacia, două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și terapie intensivă mobilă au acordat îngrijiri medicale la un eveniment rutier care s-a soldat cu două victime.

Din păcate pentru bărbatul care se afla pe bicicletă, nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat decedat.

În ceea ce privește cealaltă victimă, este vorba despre o tânră în vârstă de 19 ani care se afla în  autoturism. Aceasta a fost preluată și transportă la spital, prezentând atac de panică și zgârieturi la membre.

În urma incidentului oamenii legii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, iar verificările continuă.

Din verificările preliminare, efectuate de către polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni s-a stabilit că, o tânără de 19 ani, din Micești, care conducea un autoturism, pe DN 73 E, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat un bărbat de 55 de ani, din Ștefănești, care se deplasa pe bicicletă, din sens opus, pe aceeași bandă de mers.” au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

În urma accidentului, a rezultat decesul biciclistului și vătămarea corporală a conducătoarei auto.

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu consumase alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, mai adaugă IPJ Argeș. 

 

Foto: ISU Argeș

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Un argeșean și-a perdut viața pe litoralul Mării Negre! Alte trei persoane s-au înecat azi!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole