Accident mortal! Un tânăr fără permis și-a ucis fratele

de | 03.01.2023 12:05 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Accident de circulație groaznic în noaptea de luni spre marți, în localitatea Cândești, din Botoșani.

Potrivit Botosaneanul.ro, un tânăr de 23 de ani s-a urcat la volanul unei mașini, deși nu deținea permis de conducere. Acesta a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Înainte de a se răsturna, mașina a intrat într-un pod și în gardul unei case.

Patru persoane au fost rănite, iar una dintre acestea a decedat. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani, chiar fratele bărbatului de la volan.

1 noaptea trecuta accident mortal la botosani un tanar fara permis si a omorat fratele galerie foto - Accident mortal! Un tânăr fără permis și-a ucis fratele

Foto Botosaneanul.ro

Conform sursei citate, acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Oamenii legii fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere fără permis de conducere.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A ajuns cu mașina într-o pizzerie! 4 oameni răniți

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: