Accident mortal! Un taxi a luat foc după ce s-a izbit de un autobuz!

de | 20.11.2022 11:08 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un om a murit, iar alți patru, printre care și minori, au fost grav răniți.

Un accident rutir grav a avut loc în noaptea de sâmbătă, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața, iar alte 4, printre care și minori, au fost grav răniți.

Tragedia a avut loc pe Bulevardul Regina Maria, din București, fiind implicate o mașină de taxi un autobuz.

Potrivit primelor cercetări, șoferul taxiului ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în autobuzul Societății de Transport din Capitală, care circula din sens opus.

După anunțarea evenimentului rutier, în zonă a avut loc o mobilizare majoră de forțe, intervenind 6 echipaje SMURD, două autospeciale de stingere şi unul de descarcerare.

Din nefericire, taximetristul, un bărbat de 40 de ani, a fost declarat decedat. Alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, au fost rănite. Acestea au ajuns la spital.

În autobuzul implicat în accident nu erau călători, iar conducătorul auto nu a suferit leziuni.

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) I-a luat foc mașina în mers! Trei oameni se aflau în interior

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: