COD GALBEN DE VREMEA REA ÎN ARGEȘ

de | 20.11.2022 10:47 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în această dimineață, noi atenționări meteorologice de vreme rea, fiind vizat și județul Argeș.

În intervalul 20 noiembrie, ora 10 – 21 noiembrie, ora 10, va fi în vigoare un cod galben de ploi însemnate cantitativ în Oltenia, în cea mai mare parte a Munteniei, precum și în zonele montane aferente, până la altitudini de 1700 m.

harta anm - COD GALBEN DE VREMEA REA ÎN ARGEȘ

Foto Meteo România

De asemenea, în intervalul 21 noiembrie, ora 5 – 21 noiembrie, ora 18, va fi în vigoare un cod galben de ninsori moderate cantitativ, valabil local la altitudini în general de peste 1500 m în Carpații Meridionali, precum și în Carpații Orientali și în jumătatea nordică a Moldovei.

În zona deluroasă și montană a Moldovei, precum și în Carpații de Curbură trecător vor fi și precipitații mixte și izolat se va depune polei”, a transmis ANM.

O altă atenționare meteorologică vizează un cod galben de intensificări ale vântului, care va fi valabil în intervalul 21 noiembrie, ora 5:00- 21 noiembrie, ora 18:00.

Potrivit meterologilor, vântul va avea intensificări în sudul Olteniei și în Dobrogea, fiind rafale de 55…60 km/h și izolat de peste 70 km/h în zona costieră.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) I-a luat foc mașina în mers! Trei oameni se aflau în interior

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole