Încă un aliment se scumpește! Este nelipsit de pe masa de Revelion

de | 20.11.2022 08:30 | Știri

Unul dintre cele mai cumpărate produse de către români pentru masa de Revelion se va scumpi simțitor. Nu este vorba doar despre carnea de porc, ci despre un alt aliment pe care oamenii obișnuiesc să îl consume la trecerea dintre ani, în special cei care cred în superstiții. Este vorba despre pește, care potrivit tradiției, nu trebuie să lipsească de pe masa de Revelion dacă vrei să îți meargă bine tot anul.

Din păcate, însă, și prețul peștelui va fi majorat. Până acum, s-a înregistrat o creștere de 20% a acestui produs, deoarece în România, aproximativ 90% din pește provine din import. Conform Antena 3, specialiștii în economie estimează că prețul peștelui se va scumpi și mai mult până la finalul lunii decembrie, ceea ce înseamnă că românii vor da mai mulți bani pentru acest produs dacă și-l doresc la masa de Revelion.

În fiecare an, în țara noastră se produc 20 de mii de tone de pește. Acest produs este importat cel mai mult din Spania, Canada și Polonia.

Foto descriptiv Doc.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole