Mașină Send 92 implicată în accidentul de pe A1!

de | 04.04.2022 09:51 | Știri, Pitești

Intervenție a echipajelor ISU pentru un accident întâmplat la km 106 al Autostrăzii A 1, pe sensul de mers dintre Pitești spre București.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că – în urma coliziunii cu un autotren – o autoutilitară s-a răsturnat pe carosabil, pe Autostrada A1 pe sensul Pitești către București, ocupând banda a doua, la kilometrul 106, în zona localității Cătanele, județul Argeș.

Autoutilitara este o mașină a companiei Send 92 care transporta geamuri termopan. Este avariată în urmă coliziunii cu TIR-ul, dar nu are pagube extrem de mari.

ACCIDENT 2

Sursa foto: ISU Argeș

Echipele de intervenție au deplasat spre locul evenimentului, conform Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, un echipaj de ambulanță SMURD, un echipaj SAJ și o autospecială de intervenție.

Conform primelor informații, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Este vorba despre doi bărbați, cu vârste de 35 de ani, care au fost preluați de către echipajele medicale și transportați la spital. Aceștia sunt conștienți, dar au suferit leziuni la nivelul brațelor.

Pompierii au asigurat întreaga zonă, împotriva izbucnirii unui potențial incendiu după accident.

Traficul este îngreunat și se desfășoară dirijat, doar pe prima bandă.

accident a1

Sursa foto: Info Trafic

ACCIDENT GRAV LA COSTEȘTI: a făcut AVC la volan

Intre timp, un alt accident, foarte grav a fost anunțat la Costești, din direcția Pitești, zona DN65A,  unde un șofer ar fi pierdut controlul asupra volanului și ar fi intrat direct între-un stâlp! Conform primelor informații, bărbatul și-ar fi pierdut cunoștința și, astfel, a scăpat mașina (Audi) pe care o conducea de sub control intrând frontal într-un stâlp din centrul orașului. Se pare că șoferul a suferit un atac vascular cerebral în timp ce se afla la volan.

Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a fost preluat de către echipajele de ambulanță și transportat către spital. Nu a putut comunica cu personalul medical, din cauza stării cauzată de AVC, dar – din fericire-  nu prezintă leziuni semnificative după accidentul în care a intrat cu mașina în stâlp, aproape de sediul Poliției Costești. Având în vedere cauza evenimentului, accidentul rutier este încadrat ca tamponare.


Citiți, de asemenea, pe www.anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1 | Pitești

Ultimele articole