Putin ar avea 5 copii: două moștenitoare oficiale și 3 ascunși de ochii lumii!

de | 04.04.2022 09:05 | Știri, Lifestyle, Național

De când a decis începerea războiului asupra Ucrainei, toți ochii sunt pe liderul Kremlinului, așteptând următoaraa mișcare, dar căutând- în egală măsură – și să afle cum gândește, ce comportament are și ce anume din viața personală l-ar putea echilibra sau dezechilibra pe omul care a pus pe jar întreaga Planetă.

Vladimir Putin este un om secretos din cap până în picioare, atât în viața publică, dar mai ales când vine vorba de viața sa privată. Nici publicațiile rusești, dar nici marile tabloide internaționale nu au reușit să afle, de-a lungul anilor, prea multe detalii despre relațiile de iubire sau copiii liderului de la Kremlin.

Ce se cunoaște însă cât de cât este faptul că Vladimir Putin are – oficial – două fiice, pe Maria și pe Katerina, din relația cu fosta sa soție, Lyudmila.

Neoficial, se vorbește și despre o a treia fată, Luiza, nelegitimă, nerecunoscută public, apărută din relația cu Svetlana Krivonogikh, o fostă menajeră l-a vremea la care s-ar fi iubit cu Putin. Opozantul liderului de la Kremlin, Alexei Navalnîi, susține că nu Luiza este numele fetei, ci Elizaveta și că – la doar 18 ani – face ravagii în domeniul modei, in vreme ce mama ei, Svetlana Krivonogikh,  a avut o schimbare bruscă de carieră și posedă  în prezent o companie care deține 3% din acțiunile Rossiya Bank, un club de noapte și un concac de 3,1 milioane de lire sterline în Monaco.

Fiica secreta a lui Putin

O altă informație care a făcut înconjurul lumii (dar care, de asemenea, nu a fost până acum validată) este aceea că Vladimir Putin ar avea mai avea doi copii gemeni împreună cu actuala sa iubită, gimnasta Alina Kabaeva.

amanta vladimir putin gimnasta - Putin ar avea 5 copii: două moștenitoare oficiale și 3 ascunși de ochii lumii!

Maria și Katerina – moștenitoarele oficiale ale lui Vladimir Putin  

Vladimir Putin a fost căsătorit cu Lyudmila Putina în perioada 1983-2014, iar cei doi au devenit pentru prima oară părinți pe 28 aprilie 1985. Lyudmila a fost nevoită să se ducă cu un taxi la spital atunci când i s-a declanșat nașterea, deoarece Vladimir Putin se afla într-o călătorie de serviciu, dar cu toate acestea, el a dat ordin clar ca numele fiicei sale să fie Maria și nu Natasha, așa cum își dorea Lyudmila.

vldimir putin si prima sotie lyudmila - Putin ar avea 5 copii: două moștenitoare oficiale și 3 ascunși de ochii lumii!

Maria Vorontsova s-a născut la Leningrad, actualul Sankt Petersburg și a fost botezată după bunica din partea tatălui. A urmat școala germană la Dresda, în Germania de Est, acolo unde familia ei a locuit în anii 1980. În primăvara anului 1991, familia lui Putin s-a întors la Sankt Petersburg, iar ea a urmat școala gimnazială germană din orașul de pe Neva.

Când a crescut, a fost nevoită ca -alături de sora sa, Katerina – să plece câțiva ani buni în Germania, deoarece Putin se temea pentru siguranța lor.

maria putin - Putin ar avea 5 copii: două moștenitoare oficiale și 3 ascunși de ochii lumii!

Reîntoarsă în Rusia, Maria a studiat apoi biologia la Universitatea de Stat din Sankt Petersbutg, iar, în 2011, a absolvit medicina la Universitatea de Stat din Moscova.  Tot acolo a urmat și cursurile de doctorat la Centrul de Cercetare a Endocrinologiei, devenind astfel expert în nanism. Vorontsova și-a creat, deci, o carieră în lumea medicală care nu are nicio legătură cu imaginea politică a tatălui ei.

Fiica cea mare a liderului de la Kremlin a devenit soția lui Jorrit Faassen, absolvent al Univestității Haga, din Olanda. Au împreună doi copii, iar Vladimir Putin a recunoscut public că nu pettrece suficient timp alături de nepoții a căror identitate nu este cunoscută. Însă anul acesta, chiar înainte de începerea războiului din Ucraina, Maria și Jorrit au divorțat.

Pentru cariera Mariei, Putin ar fi investit peste 2 miliarde de dolari destinați cercetării, iar fiica sa îi este și consilier pe genetică.

Katerina Tikhonova este doar cu un an mai mică decât sora sa, Maria. Ea s-a născut in Dresda – Germania și a renunțat la numele de Putin, luând numele bunicii din partea mamei. A studiat istoria japoneză la Universitatea de Stat din Moscova.

Din 2010, la un an de la terminarea studiilor, și-a descoperit pasiunea și talentul pentru rock’n’roll acrobatic – un sport nou, practicat la nivel mondial de doar 200 de oameni.

Ekaterina Putin - Putin ar avea 5 copii: două moștenitoare oficiale și 3 ascunși de ochii lumii!

Alături de Ivan Klimov, partenerul ei, au ajuns pe locul 5 în lume, în anul 2013, când au participat la campionatul mondial din Elveția. Un an mai târziu, a ocupat locul doi la Campionatul Rusiei, iar Federația Mondială i-a acordat postul de vicepreședinte pentru extindere și marketing, iar rock’n’roll acrobatic a devenit cunoscut și în Rusia. În școala în care a învățat, a fost construit un centru destinat acestui sport în valoare de 2 miliarde de ruble.

Tot în 2013, fiica cea mică a liderului de la Kremlin, s-a măritat cu Kirill Shamalov, fiul lui Nikolai Shamalov – unul dintre proprietarii Băncii Rossiya și vicepreședinte al Sibur Holding (o companie rusă de prelucrare a gazelor și petrochimie cu sediul la Moscova).

După căsătorie, Katerina s-a reorientat profesional iar, în anul 2019, a obținut o diplomă de master în fizică și matematică, devenind membru al Consiliului pentru Dezvoltarea Culturii Fizice și Sportului de Masă din cadrul Guvernului Federației Ruse.

Ulterior, a devenit și directorul companiei Innopraktika – care dezvoltă un proiect e în valoare de 1,7 miliarde de dolari și este director adjunct al Institutului de Cercetare Matematică a Sistemelor Complexe de la Universitatea de Stat din Moscova, un nou institut de inteligență artificială.

Cu un CV atât de impresionant, Katerina Tikhonova este cea care are toate datele să îi calce pe urme tatălui său, consideră Nataliei Gevorkian, analist politic.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Ceceni bombardați când erau live pe Tik-Tok! Ucraina l-a pierdut și ea pe Eroul Cyborg!

(VIDEO) Ceceni bombardați când erau live pe Tik-Tok! Ucraina l-a pierdut și ea pe Eroul Cyborg!


 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Germania | Rusia | Ucraina | Vladimir Putin