Accident grav cu pieton, în Moșoaia! Un bărbat de 37 de ani a murit

de | 08.08.2023 08:15 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Un accident rutier grav, cu pieton, a avut loc în cursul nopții trecute. Un bărbat de 37 de ani, din Costești, a murit după ce a fost acroșat de o mașină.

Tragicul eveniment a avut loc în jurul orei 02.30, pe DN 67B, în localitatea Moșoaia, satul Smeura.

În urma accidentului, la fața locului s-au deplasat atât polițiștii Serviciului Rutier Argeș, cât și pompierii argeșeni cu un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Ajunși la fața locului, paramedicii SMURD au încercat să îi acorde primul ajutor, însă, din păcate, echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru bărbat, declarând astfel decesul acestuia.

Din verificările preliminare efectuate de către polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 59 de ani, din Poiana Lacului, care conducea un autoturism, pe DN 67 B, din direcția Vedea către Pitești, în localitatea Moșoaia, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat, mortal, un bărbat de 37 de ani, din Costești, care se afla pe partea carosabilă.”, transmite IPJ Argeș

Conducătorul auto, un bărbat 59 de ani, din Poiana Lacului, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

sursă foto IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doi șoferi beți din Argeș au avut aceeași soartă ! Află ce s-a întâmplat!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Moşoaia

Ultimele articole