Doi șoferi beți din Argeș au avut aceeași soartă ! Află ce s-a întâmplat!

de | 07.08.2023 17:40 | Județean, Știri

Polițiștii rutieri argeșeni au depistat, în cursul zilei de ieri, 6 august, doi șoferi beți care ce s-au urcat la volan și au condus pe drumurile din Curtea de Argeș respectiv, DJ 731 !

Astfel, ieri, duminică, a fost zi cu ghinion pentru un bărbat de 35 de ani, din Curtea de Argeș.

Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș l-au depistat pe bărbatul de 35 de ani, din Curtea de Argeș, care. în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, se afla sub influența alcoolului!

Bărbatul a fost testat cu aparatul Etilotes, rezultând astfel valoarea mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat,.

În cauză, băratul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Totodată, tot în cursul zilei de ieri, 6 august, un alt argeșean a avut aceeași soartă.

Astfel, organele oficiale din cadrul în Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au depistat un bărbat de 46 de ani, din Coșești, care conducea un autoturism, pe DJ 731 Dârmînești, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Având în vedere valoarea în urma testării, mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole