anchetaonline.ro

Accident provocat de o șoferiță după ce a mers 4 kilometri pe contrasens! Trafic DEVIAT pe Drumul Expres Craiova-Piteşti!

de | 20.06.2022 17:07 | Știri, Eveniment, Pitești

Un accidentul rutier a avut loc în urmă cu câteva ore, pe Drumul Expres Craiova-Piteşti, acolo unde o șoferiță din Argeș, a condus pe contrasens kilometri întregi! Traficul a fost deviat în acea zonă, spune realitateadeolt.net.

La fața locului a intervenit și un elicopter SMURD, după ce accidentul s-a doldat cu 3 răniți. În urma evenimentului, traficul rutier este blocat, pe Drumul Expres 12 (DEx12), pe sensul de mers Craiova – Pitești, la kilometrul 32.

Astfel, traficul rutier a fost deviat pe drumul naţional DN 65.

Polițiștii Serviciului Rutier Olt sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului. Traficul rutier pe Drumul Expres (DEx12) pe sensul de mers Craiova către Pitești va fi deviat, de la kilometrul 27, pe Drumul Național 65 – European 574, până la finalizarea cercetărilor”, precizează IPJ Olt.

Sursa Foto realitatea.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tăriceanu – Achitat definitiv de Curtea Supremă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Craiova | Pitești