Elena Udrea află miercuri, 22 iunie dacă iese din închisoare

de | 20.06.2022 16:55 | Știri, Eveniment, Național

  • Judecătorii Curții Supreme au amânat decizia privind liberarea fostului ministru Udrea!

Astăzi, 20 iunie, Elena Udrea a fost dusă din penitenciarul Târgșor, unde este încarcerată de câteva zile, în fața magistraților de la Curtea Supremă.

Atât Elena Udrea cât și Rudel Obreja, condamnați în dosarul Gala Bute au cerut prin intermediul avocaților libertatea până la pronunțarea sentinței finale.

Conform libertatea.ro , în momentul în care Elena Udrea a luat cuvântul, aceasta a declarat următoarele:

Din partea dumneavoastră a judecătorilor aștept o mai mare îngăduință avem dreptul să fim rejudecați de un tribunal legal constituit”, a precizat aceasta.

După doar câteva minute, judecătorii Curții Supreme au anunțat amânarea deciziei privind libertatea Elenei Udrea dar și a lui Rudel Obreja, pentru miercuri, 22 iunie.

 

Foto: observatornews.ro

 

Mai multe informații legate de acest caz dar și despre mesajul dur transmis de Elena Udrea din închisoare, puteți citi pe anchetaonline.ro.

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Elena Udrea