anchetaonline.ro

Accident rutier cu 3 mașini în Merișani! Trei victime implicate!

de | 10.09.2023 12:37 | Știri, Eveniment, Importante

Update

3 persoane sunt monitorizate de către echipajul SMURD și un echipaj SAJ. Din fericire, nu sunt persoane încarcerate.

 

Din verificările preliminare, efectuate de către polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza comunei Merișani, din direcția Pitești spre curtea de Argeș, în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, a intrat în coliziune cu un autoturism condus, în aceeași direcție de deplasare, de către un bărbat de 35 de ani, din Vâlcea, care în urma impactului, a fost proiectat spre înainte, astfel întrând în coliziune cu un autoturism, având aceeași direcție, care era condus de un bărbat de 56 de ani, din Curtea de Argeș.

În urma coliziunii, din primul autoturism a suferit leziuni pasagera spate, femeie de 36 de ani, din Pitești, precum și două pasagere spate din al doilea autovehicul, respectiv o femeie de 33 de ani și o minoră de 10 ani, ambele din județul Vâlcea.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatele etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.”, transmite IPJ Argeș.

Informații inițiale

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu doar câteva momente, în comuna Merișani, sat Dobrogostea.

Potrivit primelor informații transmise de ISU Argeș, în eveniment ar fi implicate trei autoturisme.

Totodată, în urma impactului, două persoane au nevoie de medici.

La  fața locului se deplasează pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor, precum și pentru a acorda primul ajutor calificat la nevoie.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș se află, de asemenea, la fața locului pentru cercetări.

 

 

Foto Realitatea de Sibiu

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Intervenție de urgență a salvamontiștilor, după ce o persoană a făcut AVC pe munte

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: