Moarte șocantă la Dedulești! A făcut infarct la 32 de ani după o tamponare!

de | 23.04.2023 19:00 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Update:

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că, în jurul orei 17:30, un bărbat de 27 de ani, cetățean bulgar, care conducea o autoutilitară pe DN 7, pe raza comunei Morărești, având direcția de deplasare Pitești spre Rm. Vâlcea, a intrat în coliziune cu o autoutilitară care se deplasa în aceeași direcție, în fața sa, condusă de un bărbat de 31 de ani, care, de asemenea, este cetățean bulgar.

În urma impactului, acesta a fost proiectat în autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 49 de ani, din București.

Imediat după evenimentul rutier, bărbatul de 31 de ani, care conducea a doua autoutilitară dintre cele trei vehicule implicate, a acuzat o stare de rău.

La fața locului, echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă bărbatul a decedat.

Cauza decesului urmează să fie stabilită prin efectuarea unei autopsii medico-legale, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.”, informează IPJ Argeș.

 

Informații inițiale

Un accident minor, consumat in aceasta dupa amiaza pe Dealul Negru (DN 7 Pitesti- Ramnicu Valcea) s-a soldat cu cel mai șocant și tragic final cu putință.

La numai 32 de ani, șoferul uneia dintre autoutilitarele implicate în ceea ce poate fi descris ca o tamponare, a murit în stradă, făcând infarct.

Deși incidentul auto nu a fost deloc grav, tânărul mort fiind lovit din spate de către o altă mașină care abia ce are plăcuța de înmatriculare căzută, la locul evenimentului a fost solicitată rapid o Ambulanța, deoarece bărbatul de 32 de ani (făra leziuni din accident) a acuzat dureri puternice în piept.

Cand a ajuns echipajul SAJ, soferul intrase deja in stop cardio-respirator și, ca atare, au demarat de urgență procedurile de resuscitare, care au durat minute bune.

Din nefericire pentru tânărul șofer (care era din Bulgaria) nu s-a mai putut face nimic. Inima sa a cedat, iar accidentul auto aparent banal de la Dedulești s-a sfârșit la modul cel mai tragic cu putința sper șocul tututor.

 

 

 

Sursa Foto Vrancea24.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Teren de vegetație de 20.000 mp din Ștefănești – izbucnit în flăcări!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole