Tânăr de 25 de ani căutat în baza unui Mandat European de Arestare – depistat în Argeș!

de | 23.04.2023 20:46 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, au depistat, în cursul zilei de 19 aprili, în urma unei acțiuni, un bărbat de 25 de ani, care se sustrăgea de la punerea în executare a unui Mandat European de Arestare.

Tânărul era urmărit la nivel național și european, în baza unui Mandat European de Arestare, emis de autoritățile judiciare din Germania, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de înșelăciune în dauna unei societăți de leasing auto.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești, în vederea parcurgerii procedurii de extrădare.

De asemenea, în urma extinderii verificărilor, a fost identificat pe raza municipiului Pitești, autoturismul ce face obiectul dosarului instrumentat de autoritățile germane, care a fost ridicat în vederea indisponibilizării.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe ancheretaonline.ro

Moarte șocantă la Dedulești! A făcut infarct la 32 de ani după o tamponare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole