Mașină distrusă de o rulotă la Dragoslavele!

de | 03.03.2024 17:08 | Județean, Eveniment

Informații noi

O mașină a fost distrusă, iar două persoane au ajuns la spital în urma accidentului de la Dragoslavele, unde o rulotă a căzut de pe o platformă.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 44 de ani, din Dragoslavele, care conducea un autoturism cu care tracta o semiremorca tip platformă, pe care transporta o rulotă, circulând pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, din direcția Brasov spre Pitești, în curbă ușoară la stânga, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, semiremorca platformă s-a separat de autovehiculul trăgător, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula din sens opus, condus de o tânăra de 23 de ani, din Buzău.

Potrivit ISU Argeș, pasagerul din dreapta față, un tânăr de 23 de ani, din Valea Mare Pravăț, a suferit leziuni, iar șoferița, o tânără 23 de ani, din Buzău, a suferit un atac de panică.

Ambii conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Știrea inițială

Un alt accident rutier a avut loc pe raza județului Argeș. De această dată este vorba despre un eveniment rutier produs în comuna Dragoslavele.

Din primele informații, o platformă pe care se afla o rulotă s-a desprins de la un autocamion, iar rulota a căzut pe un autoturism.

47da8957 0ff3 4a26 96ef 4c7c45427932 - Mașină distrusă de o rulotă la Dragoslavele!

Foto ISU Argeș

La fața locului intervin pompierii de la Punctul de Lucru Rucăr cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

De asemenea, la locul accidentului sunt prezenți și polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, pentru cercetări.

Potrivit ISU Argeș, în urma impactului au rezultat două victime, din autoturism, care prezentau atac de panică. Acestea au fost evaluate și transportate la spital de către un echipaj SAJ.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, pe raza comunei Dragoslavele.

Astfel, traficul a fost deviat pe tronsonul Dragoslavele DN 73 – DJ 725 Stoenești, Lunca Gârtii – DN 72A Valea Mare Pravăț – DN 73 Câmpulung.

La locul solicitării, pompierii au asigurat măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol.

Informații noi 18:10

Traficul a fost reluat.

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Două incendii în Argeș! Patru hectare de vegetație uscată cuprinse de flăcări

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dragoslavele