(VIDEO) Dumnezeu e mare! Traiește, deși mașina este praf!

de | 22.11.2022 21:19 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Un accident rutier extrem de grav a avut loc în această seară, în localitatea Morărești, pe DN7, acolo unde un autoturism a fost efectiv strivit în urma unui impact frontal cu un camion.

Conform surselor noastre, șoferul autoturismului, un bărbat de aproximativ 20 de ani, a adormit la volan și a intrat pe contrasens, fiind lovit frontal de un camion de 7,5 tone, care transporta piese auto.

Datorită prezenței de spirit a șoferului care conducea camionul, un bărbat în vârstă de 41 de ani, s-a putut evita o tragedie.

Șocantă este, de asemenea, starea mașinii, care a fost aruncat la aproximativ 10 metri de locul accidentului. Tânărul primește, la aceste momente, îngrijiri medicale de la echipajul SAJ.

Șoferul autocamionului a fost monitorizat de către echipajul SMURD și nu are nevoie de transport la spital.
Nu sunt alte probleme.Pompierii asigură zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu.

Din fericire, conform noilor informații date de către ISU Argeș, în urma evenimentului nu au fost identificate victime încarcerate.

masina accident noapte - (VIDEO) Dumnezeu e mare! Traiește, deși mașina este praf!

Știre inițială

Un accident rutier între două autoturisme, a avut loc, în urmă cu doar câteva momente, în localitatea Morărești, pe DN7.
Posibil, o victimă blocată într-unul dintre vehicule.
La fața locului se deplasează pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială pentru stingerea incendiilor, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

Revenim cu mai multe detalii.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean ajuns la pușcărie, după ce a tăiat și furat copaci!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole