Un piteștean s-a ales cu dosar penal, după ce a condus beat

de | 22.11.2022 20:12 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

În cursul zilei de ieri, luni, 21 noiembrie, organele oficiale de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că un piteștean de 51 de ani, a fost depistat în trafic , în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Bradu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În urma testării, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma analizei de sânge s-a stabilit că valoarea alcooemiei era mai mare decât limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge, potrivit IPJ Argeș.

Conform sursei citate, dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Paznici din Argeș – negăsiți la post în timpul orelor de muncă!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: