Accident rutier produs de un șofer beat la primele ore ale dimineții, în Costești!

de | 21.08.2023 17:23 | Eveniment, Județean

Inconștiență totală din partea unui bărbat de 38 de ani, din Costești. Duminică dimineață, în jurul orei 09:00, bărbatul care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a urcat la volanul unei mașini și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o tânără, pe raza localității de domiciliu.

Din fericire, în urma evenimentului nicio persoană nu a fost rănită.

Evenimentul a avut loc duminică, 20 august și a fost sesizat prin apel la 112. În urma apelului, oamenii legii s-au deplasat la fața locului.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești, care au constatat faptul că, un bărbat de 38 de ani, din Costești, care
conducea un autoturism pe strada Cantonului către DN 65 A, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus pe DN 65A, de o tânără. ”, transmite IPJ Argeș

Ajunși la fața locului, polițiștii i-au verificat pe ambii conducători auto cu aparatul etilotest. În cazul șoferiței a rezultat faptul că nu a consumat alcool, însă, în cazul bărbatului de 38 de ani, aparatul a indicat o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere valoarea în urma testării, acesta a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar oamenii legii cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Foto descriptiv focuspress.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Impact violent între două mașini! Una dintre ele s-a răsturnat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costeşti | DN 65 | DN 65 A