Corbeni. Cea de-a X-a ediție a Festivalului Tradiţii Argeşene a fost o reușită!

de | 21.08.2023 16:35 | Rural, Politic

Cea de-a X-a ediție a Festivalului Tradiţii Argeşene din comuna Corbeni a fost o reușită și a reunit și în acest an meșteri populari, artiști plastici, producători de alimente și băuturi naturale, totul acompaniat cu muzică, dans și voie bună.

La Corbeni, un loc binecuvântat de Dumnezeu cu frumuseți aparte, respectul pentru tradiții și meșteșuguri este la loc de cinste, iar Festivalul care s-a încheiat duminică este o dovadă în plus în acest sens, a anunțat cei de la PSD Argeș în comunicatul transmis. Echipa PSD Argeș a fost și de această dată alături de primarul Nicolae Dinică și de gospodarii din Corbeni. Au fost la Corbeni ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura – Oprescu, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș Ion Mînzînă, vicepreședinții Consiliului Județean Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru BUGHIU, consilierii județeni Bogdan Bălan, Monalisa Ioniță, Vasile Negoescu și primarul comunei Băiculești, Niculaie Dragnea.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

”Fiți iubitori de trecut și de tradiții și îndrăgostiți de viitor”

“Nu aveam cum să lipsesc de la acest eveniment frumos de la Corbeni! Îl felicit pe domnul primar Nicolae Dinică pentru că a organizat totul ireproșabil. Dumneavoastră, cei care sunteți astăzi prezenți aici, fiți iubitori de trecut și de tradiții și îndrăgostiți de viitor. Copii, aveți multe de învățat de aici, să îndrăgiți tradițiile românești și să cunoașteți istoria! Să fiți fericiți și să ne revedem sănătoși”, a precizat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, potrivit comunicatului transmis.

”Mă bucur ce văd acum la Corbeni”

“Avem împreună o misiune importantă! Cel mai important lucru este de a pune sămânța identității noastre și de a o transmite copiilor noștri din Muscel și din Argeș. Mă bucur ce văd acum la Corbeni, la cea de-a X-a ediție a Festivalului Tradiții Argeșene, îmi dă încredere că avem toate șansele să avem ediții milenare, fiindcă Corbeniul este o localitate milenară a Argeșului”, a transmis Simona Bucura Oprescu, ministrul muncii și solidarității sociale, potrivit sursei citate.

Primarul Nicolae Dinică și Consiliul Local Corbeni au primit din partea Consiliului Județean Argeș o diplomă de excelență pentru păstrarea și promovarea valorilor tradiționale locale și pentru contribuția adusă la dezvoltarea culturală, economică și socială a comunității.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ziua Comunei. Ministrul Muncii, la Davidești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș

Ultimele articole