Ziua Comunei. Ministrul Muncii, la Davidești

de | 21.08.2023 13:49 | Rural, Politic

Duminică a fost Ziua Comunei Davidești, motiv de bucurie și mândrie pentru întreaga comunitate. La sărbătoarea comunei a participat ministrul Muncii Simona Bucura-Oprescu care a transmis un mesaj pentru locuitorii de la Davidești.

Astfel, potrivit informării celor de la PSD Argeș, alături de primarul Alin Văduva și de gospodarii din Davidești au fost și ministrul Muncii și Solidarității Sociale, deputatul Simona Bucura – Oprescu, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș Ion Mînzînă, deputatul Remus Mihalcea, directorul adjunct al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București, Eduard Dima, subprefectul Bogdan Minciunescu, vicepreședintele Consiliului Județean Adrian Dumitru BUGHIU și primarii din comunele Boteni, Vulturești și Priboieni – Vasile Leau, Liviu Poșircă și, respectiv, Sorin Lupu, precum și consilierii județeni Monalisa Ioniță și Diana Lupaș.

”Felicitări și la mulți ani sănătoși!”

“Bine v-am regăsit, oameni frumoși! Mă bucur că ați venit în număr mare și în acest an la sărbătoarea dedicată dumneavoastră! Suntem aici din respect pentru dumneavoastră și pentru domnul primar Alin Văduva. Este un primar destoinic, implicat și profesionist. Felicitări și la mulți ani sănătoși!”, a precizat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook PSD Arges.

”V-ați luat un primar gospodar și este important să țineți de el”

“Fiind oameni deștepți de aici de pe Valea Argeșelului, v-ați luat un primar gospodar și este important să țineți de el, de Alin Văduva! Este important ca împreună, colegii consilieri locali și aparatul primăriei să fiți uniți pentru binele comunei. La mulți ani!”, a fost mesajul transmis de Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, potrivit informării.

În semn de apreciere, președintele Ion Mînzînă a oferit primarului Alin Văduva și Consiliului Local Davidești o diplomă de excelență pentru activitatea desfășurată în administrația locală și pentru contribuția adusă la dezvoltarea culturală, economică și socială a localității.

Sursă foto: Facebook PSD Arges.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu: ”Avem nevoie de norme clare”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Simona Bucura-Oprescu