(VIDEO) Incendiu puternic la Lunca Corbului! Două persoane au suferit atac de panică!

de | 21.08.2023 14:10 | Județean, Eveniment, Importante

  • Incendiu puternic în Argeș!

Pompierii argeșeni au intervenit în localitatea Lunca Corbului pentru stingerea unui incendiu izbucnit la două anexe gospodărești construite din lemn și o locuință învecinată.

La fața locului s-a intervenit cu patru autospeciale pentru stingerea incendiilor și cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Focul a distrus cele două anexe de aproximativ 100 mp, precum și bunurile din interiorul acestora, dar și acoperișul locuinței cu suprafața de aproximativ 400 mp și bunurile dintr-o cameră.

Paramedicii SMURD, aflați la fața locului au intervenit în cazul a două persoane care au suferit atac de panică.

Reprezentanții ISU Argeș au transmis totodată și situația incendiilor din weekend care au avut cauzele probabile de izbucnire fie utilizarea focului deschis în spații deschise, fie folosirea intenționată a sursei de aprindere.

 

Video: ISU Argeș

Foto: captură video

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bărbat în comă la uzina Dacia! A fost chemat un elicopter!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: