Atenție argeșeni! Au rămas bilete de tratament nevalorificate pentru perioada 26 – 30 august!

de | 21.08.2023 14:55 | Județean, Administrație

Casa județeană de Pensii Argeș anunță faptul că din seria 12 din 2023, cu date de plecare în perioada 26 – 30 august, au ramas bilete nevalorificate.

Acestea sunt valabile în urmatoarele statiuni:

  • Buzias – 1 bilet
  • Govora – 1 bilet
  • 1 Mai- 1 bilet
  • Moneasa – 2 bilete
  • Pucioasa – 4 bilete

Biletele se distribuie prin solicitare directă la Compartimentul bilete de tratament balnear până în data de 25 august.

Contribuția individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

Pensionarii care au și calitatea de asigurat, vor contribui cu 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Nu uitați! Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate.

Titularul  trebuie să aibă asupra lui cuponul lunii iulie 2023 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

În ceea ce privește plata contributiei individuale, aceasta se poate face numerar sau cu cardul la ghiseul bilete de tratament balnear.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bărbat în comă la uzina Dacia! A fost chemat un elicopter!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Casa Judeţeană de Pensii