Accident teribil! Biciclist mort, după ce a fost lovit de un motociclist fără permis

de | 03.06.2023 09:26 | Știri, Eveniment, Național

Un accident tragic a avut loc în Giurgiu. Un tânăr care conducea o motocicletă, fără permis, a lovit mortal un biciclist.

Poliţiştii giurgiuveni au fost sesizaţi, cu privire la faptul că, pe D.J. 411, între localităţile Singureni şi Crânguri, judeţul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier.

În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar, din primele cercetări a reieşit faptul că, un tânăr, de 22 de ani, din localitatea Crânguri, în timp ce conducea o motocicletă ar fi acroşat un biciclist, de 64 de ani, din localitatea Stejaru, judeţul Giurgiu”, a informat IPJ Giurgiu.

Din păcate, în urma evenimentului nu s-a mai putut face nimic pentru victimă.

Cel care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. A fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate de către organele de lege, motociclistul nu poseda permis de conducere.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi conducere cu permisul necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole