Nu se acordă retroactiv. Programul ”Bebelușul” se va aplica în cursul anului 2024 la Mioveni

de | 02.10.2023 14:42 | Mioveni, Economic

Administrația locală din Mioveni informează cetățenii că programul ”Bebelușul”, prin care se acordă un tichet de 3.000 lei net pentru nașterea înregistrată la maternitatea Spitalului Mioveni, se va aplica în cursul anului 2024, după aprobarea bugetului.

De curând, Consiliul Local Mioveni a adoptat în unanimitate aplicarea Programului „Bebelușul”, care presupune acordarea unui ajutor financiar, sub forma unui tichet în cuantum de 3000 lei net, fiecărui nou-născut în cazul nașterii înregistrate la maternitatea Spitalului Mioveni sau 2000 lei net fiecărui nou-născut în cazul nașterii înregistrate la alte maternități din țară sau din străinătate. Condiția esențială este ca cel puțin unul dintre părinți/ tutorii legali ai copilului să aibă domiciliul. Regulamentul de acordare poate fi consultat aici.

”Programul BEBELUȘUL, care presupune acordarea unui stimulent financiar, sub forma unui tichet valoric, pentru fiecare nou-născut, va intra în vigoare în 2024, după aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli!

Programul nu se va aplica retroactiv, ci doar pentru nou-născuții ai căror părinți/tutori legali vor îndeplinii cumulativ criteriile obligatorii aprobate de Consiliul Local Mioveni”, a transmis primarul de la Mioveni, Ion Georgescu.

Sursă foto: Facebook Ion Georgescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Programul ”Bebelușul”. Tichet de 3.000 lei net pentru copiii născuți la maternitatea Spitalului Mioveni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Mioveni