Prețurile carburanților astăzi! Descoperă unde găsești cea mai ieftină benzină în Argeș

de | 02.10.2023 14:42 | Județean, Lifestyle

Veste proastă pentru șoferi. Motorina se scumpeşte din nou în prima zi a săptămânii.

A doua zi a lunii octombrie aduce schimbări cu privire la prețul carburanților. Benzina s-a ieftinit la început de săptămână, iar motorina s-a scumpit comparativ cu zilele trecute, conform Peco-online.

Astfel în județul Argeș, portalul peco-online.ro arată că cel mai mic preț la benzina standard îl găsim la Lukoil, în Cotmeana, 7.23 lei, iar în celelalte benzinării prețul variază de la 7.24 lei la 7.40 lei.

Cei care alimentează cu benzină superioară trebuie să aibă în vedere că aceasta pornește de la 7.70 lei per litru și ajunge până la 8.04 lei per litru.

Pentru motorina standard, cel mai ieftin preț îl găsim tot la Lukoil, în Merișani, 7.76 lei, iar în celelalte benzinării prețul variază de la 7.77 lei la 7.92 lei.

Cei care doresc motorină premium, prețul acesteia pornește de la 8.12 lei per litru și ajunge până la 8.39 lei, în funcție de benzinărie.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav în Băbana! Un autoturism s-a răsturnat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole