Argeș – Acțiune a polițiștilor de la Protecția Animalelor

de | 04.07.2022 13:29 | Știri, Eveniment, Județean

  • Polițiștii au desfășurat verificări la stânele și taberele de vară din sudul județului!

 

Polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor Argeș au desfășurat o acțiune privind respectarea condițiilor de deținere a animalelor existente la stânele și taberele de vară din sudul județului Argeș. Acțiunea a avut loc în perioada 2-3 iulie.

În urma verificărilor, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, cu avertisment, conform OUG 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân, întrucât deținătorii exemplarelor canine aflate la stâne nu și-au respectat obligația privind identificarea acestora prin microcipare.

Din informații aflăm că au fost stabilite anumite termene pentru remedierea neregulilor constatate. La finalul acestor termene polițiștii vor face din nou verificări.

 

Astfel de acțiuni vor continua, pe raza întregului județ”, anunță reprezentanții IPJ Argeș.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Protecția Animalelor | Protecția Animalelor Argeș