Acțiuni ample ale polițiștilor piteșteni! Persoane amendate și la jocurile de noroc!

de | 18.02.2024 15:07 | Pitești, Eveniment

  • Acțiune cu efective mărite, desfășurată în noaptea de sâmbătă spre duminică în Pitești!

Polițiștii piteșteni au acționat noaptea trecută cu efective mărite pe raza municipiului Pitești, pentru creșterea gradului de siguranță, prevenirea infracțiunilor contra persoanei și contra patrimoniului, precum și creșterea disciplinei rutiere.

Acțiunea a avut loc în intervalul orar 22:00-02:00.

Acțiunea a fost desfășurată de 46 de polițiști, de ordine publică, poliție rutieră, și investigații criminale.

În intervalul menționat au fost desfășurate 5 filtre rutiere, au fost verificate 65 de autovehicule, au fost efectuate 26 de testări cu aparatele alcooltest și drugtest, și au fost legitimate 180 de persoane, fiind efectuate verificări în mai multe localuri și săli de jocuri de noroc.

În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 46 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de 6.725 de lei.

Sancțiunile au fost aplicate conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, precum și conform H.G. 301/2012 privind normele de aplicare ale legii 333/2003 privind paza obiectivelor și bunurilor.

Totodată, urmează să fie înaintată o înștiințare către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, în vederea luării măsurilor legale care se impun, ca urmare a depistării a două persoane majore, cărora li s-a permis participarea la jocuri de noroc, fără a deține asupra lor un act de identitate valabil (aspect impus prin art. 7 alin.2 din OUG 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc)”, transmit reprezentanții IPJ Argeș

 

Foto: IPJ Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean de 47 de ani prins la volanul unui autoturism cu număr fals. A fost reținut!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș

Ultimele articole